Dan Rachlin

DAN RACHLIN ER EN AF DANMARKS MEST KENDTE OG BENYTTEDE DJ’S

Flere og flere virksomheder samt private har for længst fundet ud af, at det ikke kan betale sig at springe over hvor gærdet er lavest, når det gælder musikken til en fest. Såvel til runde fødselsdage, bryllupper og firmafester taler folk efterfølgende om hvor dejligt det var at få danset igennem, at musikken var god. Dan har over 30 års erfaring som dj, og spiller altid kun med et for øje: At flest muligt danser og har det sjovt. Dan er god til at få alle gæster til at få en god aften/nat, og spiller et godt blandet dj-set med fokus på discomusik fra 70’erne op til i dag.

DANS CV

At løbe igennem HELE Dan Rachlins’ CV bliver en smule for langt. – Dan startede som dj som 15 årig til gymnasiefester. Dan var med til at starte radiostationen The Voice i 1984. – Han har arbejdet på Kanal 2, TV2, TV3 og ZTV som tv-vært. – Dan startede ‘Musikquizzen’ på P3 i 2003. – Og er pt. Vært for iTunes Top 40 på Nova FM og The Voice. – Dan har sit eget fredag og lørdagsshow på NovaFM ‘Dans Discotek’ – Endelig er han på femte år den eneste vært på landets enste musik tv-station VH1 Danmark.

Ydermere har han Pt. et nyt program i samarbejde med ekstrabladet – ” dan`s med de kendte”

DAN RACHLIN

Dan Rachlin har været DJ siden han var 15 år gammel, og har mere end 30 års erfaring som DJ. Kendt i Danmark som værende en af de mest kompetente og rutinerede DJ’s, så har Dan Rachlin levet op til sit rygteved at være exceptionel til at læse sit publikum prompte og skabe de bedste rammer for det bedste arrangement. Dan Rachlin har spillet utallige steder i Danmark og i udlandet, og har modtaget flere priser for at være den legendariske DJ/radiovært.

Kontakt

‭+45 21 70 86 69‬

    Ja tak, jeg er interesseret i:

    Kontakt info:

    DJ's:

    2020-05-08T18:13:54+02:00
    Go to Top