Havfruerne

Havfruerne – som rammer dybt i Hjertet med godt Humor

HAVFRUERNE – Brune sange fra hjertet
HAVFRUERNE er Danmarks nye brune brune skud på stammen. Det bedste af den danske brune sangskat fra dengang mor var dreng, bliver behandlet med kærlighed af fire professionelle sangerinder med hver deres forskelligheder. Fælles for de fire er forkærligheden for det brune.
Heidi Lindahl (Sovsemor):
Heidi, aka Sovsemor, er produceret på SydFyn i midt 80erne. Hun er vokset op med en dansktop, wunderbaum og sovs i sutteflasken.  Da Heidi kom på efterskole i NordSjælland, snublede hun over en brun akustisk guitar.  Det blev starten på et langt og tykt venskab, og mange sovsede og skøndejlige oplevelser. Heidi har skrevet, komponeret og optrådt de sidste 17 år, både solo og i forskellige konstellationer. Nu har hun endelig fundet tilbage til sin rod – nemlig den gode, tykke, danske sovs. Heidi har også en stor forkærlighed til ordspil – vær beredt.

Kirsten Louise (CountryKirsten)
Undfanget i sidste halvdel af 80’erne ind i et hjem med op til flere klaverer og brunblomstrede tæpper. Med udgangspunkt i en barndom med klassisk klaver på menuen, har Kirsten Louise sidenhen udviklet sig som jazzsanger, popsanger, guitarist og senest er hun landet solidt i country-genrens favn. Hendes sangskrivning og lyd bærer præg af en opvækst på de Falsterske marker, hvor hun var omringet af halmballer, heste, grise, køer og får.
Humor  er i den grad i Hovedsædet i dette band.
Radioerne tog godt imod ”Annie vinder i Lotto”

Kontakt

‭+45 21 70 86 69‬

    Ja tak, jeg er interesseret i:

    Kontakt info:

    Artister i samme kategori:

    2020-05-08T17:46:34+02:00
    Go to Top