Helmig Jam

Helmig Jam feat Michael trier – unplugged og fuldt band!!!

Helmig Jam Unplugged – “De største af de første tour”  ( januar – april måned 2021)

Nu har du en helt unik mulighed for og opleve, de største af de første Helmig sange helt uden filter. Helmig Jam har valgt i en begrænset periode og skrælle produktionen helt ind til benet, så man kan høre hvor fantastiske sange Helmig har lavet.

“De største af de første” er navnet på denne unplugged tour, hvor du kan opleve bandet som akustisk trio. Det bliver derfor en noget mere intens og intim indpakning af materialet og som navnet angiver ”De største af de første”  er nr fra de første 5 danske albums.

Her vil der være mulighed for og hører en masse af dem du kender “Det er mig der står herude og banker på” –  “Nu hvor du har brændt mig af” – “Midnat i Europa” – “Gi mig din mund” – “Den jeg elsker” og mange flere, men der bliver også mulighed for lidt mindre kendte nr som “Vi sir farvel nu” – “Aldrig gå fra mig” osv

Det bliver den helt perfekte opskrift, som nok mere henvender sig til en sid ned/lytte koncert, frem for en hoppe rundt på bordene koncert ikke forstået, at der bliver mindre syng med tværtimod. Der vil blive den allerbedste mulighed for lige netop det.

Naturligvis er der også mulighed for at booke Helmig jam – med fuld besætning til jeres festival, byfest, event, m.m. – 2 x 45 min eller 1 x 75 til nød 2 x 60 min.

Stor succes denne sommer på masser af arrangementer omkring i danmark.

Spillet med stor succes : Langelands festival, Skive festival, Varde openair, Torslunde festival, Gilleleje festival, sølundsfestival, dragør Havnefest m.m.

Kontakt

‭+45 21 70 86 69‬

    Ja tak, jeg er interesseret i:

    Kontakt info:

    Artister i samme kategori:

    2020-08-19T08:23:15+02:00
    Go to Top